Skip to content
Mijn NVNWord lid

Topdoks is een medisch programma voor kinderen tussen de 10-12 jaar. We willen in het programma laten zien hoe briljant ons lichaam is gemaakt en hoe de medische wereld bijdroeg/bijdraagt aan het zo gezond/goed mogelijk functioneren van ons lichaam. We willen een item maken over kinderen van wie het lichaam nét even anders werkt, zoals ook bij narcolepsie. Wie heeft een kind in de leeftijd van +/- 10-12 jaar wat zijn/haar (narcolepsie) verhaal wil delen in het programma, of heeft een broer(tje) of zus(je) met narcolepsie en wil daarover vertellen (evt. samen)?

We zoeken een kind wat goed kan vertellen over narcolepsie, wat het is, hoe het het leven anders maakt, en wat hiervoor wellicht hulp bij krijgt van zorgprofessionals of artsen.

Zo kunnen wij de doelgroep(10-12 jaar) bekend maken met wat narcolepsie inhoudt!

Vind je het leuk om mee te werken? Laat het ons vooral weten. Wij gaan als redactie graag eerst in gesprek om vragen te beantwoorden en het verhaal van jouw kind te horen. Wij zullen met meerdere ouders een gesprek voeren. Na het gesprek kun je aangeven of je daadwerkelijk mee wilt doen. Je bent nergens toe verplicht. Wij maken tevens een afweging of jullie verhaal goed aansluit bij onze doelgroep. Neem graag contact op met Sifra Veerman-van Hees, redacteur Topdoks, voor vragen of om aan te geven dat je mee zou willen werken, via topdoks@eo.nl.

Back To Top