skip to Main Content
Mijn NVNWord lid

Groepsweekend 10-13 september in Kamerik

Datum: 10 september 2021 - 13 september 2021 Tijd: 18:00 - 11:00

Het NVN weekend zal dit jaar plaats vinden in Buitenplaats Kameryck (Oortjespad 3 – 3471HD Kamerik ) in Nostalgische Veldhuisjes! Vrijdagmiddag ben je vanaf 18.00 welkom, maandag kun je tot 11.00 gebruik maken van de huisjes.

Elke veldhuysje beschikt over 4 eenpersoons bedden (bedlinnen inclusief). De gezamenlijke paviljoentent is ingericht met teakhouten banken en kussens en wordt verwarmd met een robuuste Deense houtkachel en infra-rood warmte lampen. Met grote manden met hout dien je zelf de kachel brandend te houden. Openslaande tuindeuren geven toegang tot het houten terras vanwaar je uitzicht hebt over het water en de weilanden van het Groene Hart. In de paviljoentent is een eenvoudige keukeninrichting en een koelkast, we zullen zelf koken.

Op de locatie hebben we drie Canadese kano’s waar we gebruik van kunnen maken.

Wil je mee dit weekend?!

Geef je dan zo snel mogelijk op via het aanmeldingsformulier op de site, het aantal plaatsen is beperkt (32). Een lid met begeleider is gratis, derde, vierde enz personen en niet leden betalen 50 euro, kinderen tot 13 jaar 35 euro. Aanmelding sluit op 3 september. We zien je graag in Kamerik!

Groeten van het bestuur, Lia en Yvonne.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top