Skip to content
Mijn NVNWord lid
Datum: 09 september 2022 - 12 september 2022 Tijd: 16:00 - 10:30

9 September t/m 12 September 2022

Dit jaar gaan we naar Landgoed Ruwinkel in Scherpenzeel, een gezellig familiepark wat gelegen is in de Gelderse Vallei, een bijzonder mooie streek tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe.

We verblijven in verschillende vakantiewoningen waar naast een goed bed alles aanwezig is voor een gezellig weekend. De maaltijden organiseren we met elkaar, van boodschappen doen tot het bereiden en nuttigen van de maaltijd als ook het opruimen daarvan. Omdat we met jong en oud hier verblijven, word er ter plekke af gesproken wie wat gaat doen, trek je er op uit of blijf je bij de huisjes en geniet je van de rust of van de gezelligheid tijdens een spelletje of een goed gesprek.

Je bent van harte welkom als lid van de vereniging met je partner (of gewoon een vriend of vriendin)  of kom met je hele (thuiswonende) gezin. Geef je via de website wel tijdig op want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Landgoed Ruwinkel staat het jaarrond garant voor veel vakantiepret! Alle dagen van de week zwemmen in het overdekte zwembad. Eventjes voldoende waterpret beleeft, bezoek dan de dierenweide en de speeltuin of voor een partijtje voetbal het sportveldje of sla een balletje op de buiten tennisbaan. Altijd gezellig is ook een partijtje midgetgolf, op de 18 holes boeren minigolfbaan. Fietst of wandel je graag, ook dan zit je hier goed, want de Utrechtse Heuvelrug ligt immers aan je voeten.

Back To Top