Skip to content
Mijn NVNWord lid

Eind september zijn we samen gekomen voor een heerlijk dagje Den Bosch. Liza van Hoof was hierbij en doet verslag.

Zondag 26 september zijn we met de narcolepsievereniging gezellig een dagje naar Den Bosch geweest. We moesten om 10:00u aanwezig zijn bij het station. We zijn van daaruit samen naar een restaurant gelopen waar we werden ontvangen met een lekker bakje koffie of thee en een heerlijke Bossche bol. Ondertussen konden we bijkletsen met bekenden en kennismaken met nieuwe mensen.

Hierna zijn we met een boottocht door Den Bosch gegaan. De boot was groot genoeg om afstand te houden dus dat was wel fijn. Van de boottocht heb ik zelf weinig gezien want het was voor mij tijd om een dutje te doen. Maar ik heb van de anderen gehoord dat het zeer interessant was.

Na de boottocht was ik weer wakker en klaar voor de lunch. In hetzelfde restaurant als die ochtend stond een heerlijke lunch voor ons klaar. We hebben hier gezellig met z’n allen gegeten en gekletst. Al met al vond ik het weer een superleuke dag met de narcolepsievereniging.

Ik ga altijd graag mee. Alles was zoals gewoonlijk goed verzorgd en er werd goed rekening gehouden met de maatregelen. Ik heb al helemaal zin in de landelijke contactdag. Hopelijk tot dan!

Back To Top